Top

Enviaments i Devolucions

Habitualment tots els productes oferts els tenim en estoc . En condicions normals , s'estableix un termini mitjà de lliurament de 5 dies ( entre 20 i 25 per USA ) .

 

Els enviaments es fan a través d'agències de transport tipus MRW , UPS o similar . Si per qualsevol causa hagués un retard en l'enviament , se li comunicaria el termini de lliurament estimat . El cost d'enviament Nacional està inclòs en el preu excepte les Canàries .

 

Les formes de pagament admeses són dos :

 

directament en botiga física .

transferència bancària

 

Pot sol · licitar embalatge de regal escollint en la categoria ( Paper de regal ) .

 

Puc tornar la meva comanda?

 

Si per qualsevol motiu no queda satisfet amb el seu producte adquirit a través d'internet , disposa d'un termini de 7 dies , a comptar de la data de lliurament del producte , per tornar-lo. En aquest cas les despeses d'enviament i recollida aniran per compte del client . Abans de realitzar aquesta devolució el client haurà de posar en contacte amb CRYSTALIA en el termini indicat a través d'email on se li indicarà el procés de devolució . Qualsevol devolució sense aquesta prèvia comunicació no serà recepcionada . Per poder admetre la devolució ha d'estar tant el producte com el seu embalatge en perfectes condicions , sense ratllades ni embalatge trencat o deteriorat i incloent tota la documentació que acompanyi el producte així com els seus accessoris .

 

 

El client haurà de realitzar un correcte empaquetat que asseguri el seu transport sense danys . Un cop rebut i comprovat pel nostre personal que el producte està en el mateix estat en què va ser enviat , l'import de la compra no es retornarà , però es podrà utilitzar en una altra compra .

 

Amb la major part de les agències logístiques amb les que fem els enviaments , contracten l'assegurança de transport per 24 hores des de la recollida , termini per respondre sobre incidències o trencaments per la qual cosa s'aconsella que ho tinguin en compte a l'hora de la recepció revisin bé l'embalatge , si adverteixen algun cop que pogués haver provocat trencament , s'aconsella així mateix que l'obrin o que anotin en el comunicat de lliurament la possibilitat de trencament .

 

Com procedeixo a anul · lar una comanda del qual em penedeixo ?

 

Les comandes es poden cancel · lar sense cap cost fins al moment en que l'enviament es fa efectiu . Si rebem avís de cancel · lació un cop el paquet ja estigui enviat es considerarà una devolució .

 

Queden exclosos d'aquest cas aquelles devolucions que es derivin d'un error nostre o d'algun defecte del producte . En aquest cas , CRYSTALIA es compromet a canviar el producte defectuós per un altre igual . També es farà càrrec de les despeses de devolució i d'enviament. En el supòsit que no es pogués fer el canvi es reintegrarà l' import. Per fer efectiva una devolució posis en contacte amb nosaltres al correu electrònic info@crystalia.info

 

I si tinc dubtes sobre alguna cosa que no m'acaba de convèncer ?

 

- Sempre ens tindrà a la seva disposició , a més a través del telèfon que li facilitem +34 934431155 i que correspon a la nostra botiga a Barcelona . 10h a 14h i de 16.30 a 20.30 h dissabtes inclosos .

 

 

 

Continuar