Top

Condiciones de Uso

Com funciona la botiga ?

 

1r » Busca articles

La botiga ens mostra a la part esquerra el cercador d'articles des on podrà cercar un article . També se'ns presenten al marge esquerre les seccions o categories existents .

 

A la pàgina de cada categoria apareixeran productes en oferta o recomanats seleccionats per CRYSTALIA .

 

Fent clic a sobre un article accedirà a la fitxa particular d' aquest producte amb informació detallada, la seva fotografia i el preu en euros .

 

2n » Afegeix articles a la seva cistella

Per afegir qualsevol article a la cistella ha de prémer el link [ comprar ] o la icona que representa una cistella de compra des de l'aparador , des de la fitxa de l'article o des del llistat de la categoria .

 

Sempre podrà veure la seva cistella prement sobre l'enllaç [ veure cistella ] que figura a la MiniCesta . Durant la navegació per la botiga sempre es mostra la MiniCesta que ofereix un resum de l'estat de la seva cistella . Un cop a la cistella podràs modificar les unitats d'un article , eliminar articles i veure l'import de la comanda. Des de la cistella es dóna el pas per realitzar la compra definitiva prement sobre l'enllaç [ Tramitar comanda] .

 

També pots afegir articles a la cistella des de la seva zona personal " les teves comandes " , zona on es reflecteixen les dades i l'històric de compres .

 

3r » Identifica't

El següent pas serà identificar amb el seu email i clau si ja es client de CRYSTALIA o emplenar el formulari de client si és la primera vegada que compra a la nostra botiga .Un cop identificat veuràs la pantalla amb les dades de facturació i d'enviament, import dels articles i triar la forma de pagament .

 

4t » Finalitza la teva comanda

 

Una vegada comprovats que totes les dades són correctes haurà de prémer sobre el botó [ Finalitzar Comanda ] per donar conformitat i tancar la comanda . Posterior a això es mostrarà una pantalla en què es dirà el número de comanda assignat a la seva compra i altres detalls de la mateixa .

 

¿ Que inclouen els preus mostrats ?

 

Els preus indicats en la web porten inclosos l'IVA i els impostos vigents , també el cost d'enviament en territori nacional excepte les Canàries .

Continuar